Sunday, June 22, 2014

Lazy Sunday Afternoon

Vaikka Juhannusta ei Sveitsissä varsinaisesti vietetäkkään, meillä on ollut super kiva Juhannus-viikonloppu. Perjantaina olimme koko perhe Pepperin duunin BBQ-juhlassa, lauantaina Ms. Ainu hoiti Panchoa ja minä ja Pepper pääsimme päivällä taidetreffeille. Kiersimme pyörillä ArtBaselin näyttelyitä ja tänään järjestimme sunnuntai brunssin ystävillemme, yhdeksälle aikuiselle ja neljälle lapselle.
***
Midsommer is not celebrated in Switzerland but we have had a lovely Midsummer weekend. On Friday we went to a BBQ organized by Pepper's company, on Saturday afternoon Pepper and I had an art date while our Finnish babysitter took care of Pancho. We took the bikes and visited various ArtBasel events in town. Today we organized a lazy Sunday brunch for some friends in Basel, 9 adults and 4 children.

Katoin seisovan pöydän ruokasaliin mutta koska päivä oli kuuma, söimme ulkona terassilla.
***
I set the table in the living room but as it was a hot day, we enjoyed it on the terrace.

Brunssilla oli tarjolla:
1. Pepper savusti aamulla grillissä lohta ja valmistimme siitä philadelphia juuston kanssa tahnan, joka tarjoiltiin saaristolaisnappien päältä.
2. Vuohenjuusto-mansikka-rucola-siirappibalsamico leipäsiä (ohje yhdestä suosikistani, Kaikki Mitä Rakastin blogista täältä).
3. Kurkku-avocado-minttu-salaatti
4. Mornings on Mykonos-munakas (olen jakanut tämän ennenkin mutta se vaan on niiiiiin hyvää)
5. Turkkilaista jugurttia itse tehdyn myslin ja (kaupasta poimittujen) marjojen kera
6. Croisantteja hillolla, leikkeleillä ja juustolla
7. Raparperipiirakkaa
8. Suloisen Ms. D:n tekemään jumalaisen hyvää tanskalaista kookos Unelma Kakkua
9. Suklaamoussea
10. Kuplivaa, Mimosaa, kahvia ja appelsiinimehua.
 
We had on the menu:
1. Pepper smoked a salmon this morning on the grill and prepared a paste with philadephia. It was served on Finnish sweet-and-sour rye bread (saaristolaisleipä).
2. Toasted bread with goat cheese, strawberries, rucola and sweet balsamico
3. Cucumber-avocado-mint salad
5. Yoghurt with home made mysli and berries
6. Croissants with cold meat, cheese and jam
7. Rhubarb pie
8. Mouth-watering Danish Dream (coconut) Cake made by sweet Ms. D (Thank you!)
9. Chocolate mousse
10. Sparkling, coffee, orange juice, Mimosas  

Ilmeisesti onnistuimme sunnuntai brunssissamme, sillä vaikka vieraat saapuivat jo klo 11:30, viimeiset lähtivät vasta klo 18. Loppuillan olenkin chillaillut terassilla ja nauttinut suosikki viikonpäivästäni, ei ole suloisempaa päivää kun sunnuntai!
***
Gladly most of the guests stayed until 6 pm so it was indeed a lovely, long and lazy Sunday, my favorite day of the week. Thank you dear Danish, Swedish-Spanish, Colombian, Swiss and American friends for coming and sharing the day with us!




2 comments:

  1. Looks wonderful!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! However, the best ingredient to any party is always the people.

      Delete