Tuesday, October 29, 2013

California Part I- San DiegoVoitteko uskoa, että tuo kaktus kuvaa (minun mielestäni) parhaiten San Diegon vanhan kaupungin tunnelmaa? Totta se on, tulkaa vaikka itse katsomaan.
***
Can you believe that (in my opinion) this cactus best represents the atmosphere in San Diego Old Town? It is true, come and see!


Voitteko uskoa, että tämä on San Diegon yhden historiallisen pääkadun kyltti? Totta se on, näin kaupunkikiertoajelun kuski minulle kertoi.
***
Can you believe that this is the sign of one of San Diego's (historical) main streets? It is true, the trolley tour guide told me.


Voitteko uskoa, että olen käynyt Gaslamp Quarterilla ylihintaisessa pedi- ja manikyyrissä, pessyt pyykkiä, ostanut bussikortin, joutunut melkein ryöstetyksi mutta en ole syönyt siellä kertaakaan? Totta se on, kysykää vaikka Pancholta.
***
Can you believe that I have had an over priced manicure and pedicure, washed laundry, got almost robbed and bought a buss ticket in the Gaslamp Quarter but have not eaten there? It's true, ask Pancho. 


Voitteko uskoa, että täällä näyttää osittain enemmän Meksikolle kuin Ameriikalle? Totta se on, katsokaa nyt vaikka tätäkin kuvaa.
***
Can you believe that sometimes it looks more like Mexico than US here? It's true, look at this picture.


Voitteko uskoa, että olimme San Diegon eläintarhassa koko päivän ja ehdimme kiertää vain 1/3 osaa kartassa näkyvistä eläimistä? Totta se on, hämmästellään sitä yhdessä. 
***
Can you belive that Pancho and I spent the whole day in San Diego Zoo and we could only visit 1/3 of the animals shown in the map? It's true, let's amaze that together.


Voitteko uskoa, että eläintarhassa oli alle vuoden ikäinen vauvakirahvi? Totta se on, katsokaa nyt näitä pieniä jalkoja!
***
Can you believe that there was a baby giraffe in the zoo? It's true, look at these "tiny" legs.


Voitteko uskoa, että koala on San Diegon osavaltion epävirallinen maskotti? Voi olla totta, eläintarhan kiertoajelulla sanottiin niin vaikka en löydäkkään netistä vahvistusta tiedolle.
***
Can you believe that koala is San Diego State's unofficial mascot? Might be true as that's what they said in the zoo tour although I can't find such information in the web.Voitteko uskoa, että kuuluisan Hotel del Coronadon terassilla on samaan aikaan iltapäiväkännibileet noidille live bandeinneen kun samaisen hotellin puutarhassa 50 metrin päässä oli häät. Totta se on, kysykää vaikka niiltä tuhansilta ihmisiltä joita siellä oli turisteina ihmettelemässä Marilyn Monroen "Some like it hot"-elokuvan kulisseja.
***
Can you believe that there was an afternoon terrace party for witches with live band and the same time just 50 meters away a garden wedding in the famous Hotel Del Coronado. It's true, ask all those thousands of tourist who witnessed the both happenings and admired the scene where Marilyn Monroe's "Some like it hot" has been filmed. Voitteko uskoa, että Dr. Beach on valinnut Coronadon rannan Amerikan parhaaksi rannaksi 2012? Mukana vertailussa oli mm. Hawajin ja Floridan rannat mutta tämä ruletti. Totta se on, katsokaa nyt tätä hienoa hiekkaa.
***
Can you believe that Dr. Beach has chosen Coronado Beach the beach of the year 2012? Beaches in Hawaiji and Florida among others took also part to the contest but this one ruled. It's true, look at this fine sand.


Voitteko uskoa, että himoitsen juoksevani näitä San Diegon messukeskuksen rappusia ylös alas? Totta se on, kysykää minulta parin päivän päästä teinkö sen.
***
Can you believe that I truly desire to run these stairs up and down? It's true, ask me after a couple of days if I did.


Rakastamme San Diegoa, lisää kuvia myöhemmin.
***
We love San Diego, more pictures coming up later.

2 comments:

  1. No voinpa uskoa! Niin kivasti ja hauskasti nuo kaikki asiat, paikat ja tilanteet kuvailit! Pitäkää hauskaa muruset! t. PKM

    ReplyDelete
  2. Kiitos PKM. Lisää kuvia ja havaintoja matkalta coming up soon...Hyvää viikonloppu sweetie!

    ReplyDelete