Friday, April 11, 2014

Dear Friday, Have I Ever Told You How much I Love You?

 

Veroilmoitus pitäisi täyttää, saksan läksyt tehdä, imuri huutaa nimeäni siivouskaapissa, jääkaappi on tyhjä ja tukka laittamatta. MUTTA, lapsi nukkuu päiväunia, ulkona on 22 astetta, aurinko paistaa ja Perjantai, ikuinen rakkauteni on täällä. Niinpä keitin kahvin, avasin parvekkeen oven, istahdin maailman mukavimpaan nojatuoliin, nautin karkkikaapin viimeisen Fazerin sinisen, ihastelin syreenejä ja luukutin täysillä tätä. Viikonloppuna aion laittaa terassin kesäkuntoon, vaellella puistoissa, istua ystävien kanssa kahviloissa ja pussailla paljon (tosin vain Pepperiä ja Panchoa, en tuntemattomia). Mitä teillä on ohjelmassa? Ihanaa viikonloppua!
***
I should fill in the tax declaration, do the homework for my German lessons, vacuum clean, fill the fridge and do my hair. BUT, the child is taking his nap, it is 22 degrees outside and the sun is shining gorgeously and Friday, my eternal love, is here. Instead I made myself a coffee, opened the balcony door, sat down on the most comfortable armchair, enjoyed the last Fazer Blue, admired lilacs and played this loud. This weekend I am going to clean up the terrace for the Summer, wander in the parks, have coffee with friends and kiss a lot (only Pepper and Pancho, not strangers). What are you up to? Have a LOVELY weekend!

2 comments:

  1. Juuri näin, ihanaa hetkessä elämistä! Pitäisi muistaa välillä itsekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joskus sitä onnistuu sulkemaan silmänsä sotkulta ja aivonsa tekemättömistä töistä ja tarttua hetkeen, istua alas ja olla vaan. Se ei ole helppoa mutta jos siinä onnistuu, se on ihanaa!

      Delete