Saturday, January 11, 2014

Folllow Me


Tsekatkaa miten hienoja kuvia! (Instagram #Followmeto). Venäläinen valokuvaaja Murad Osmannin tyttöystävä johdattaa kuvaajaa ympäri maailmaa mageissa kuteissa ja upeassa tukassa. Pariskunnalla oli joulukuussa ensimmäinen (yksityinen) näyttely Art Baselin Miamin tapahtumassa. Minulla on peukut pystyssä, että tulevat kesäkuussa myös Art Baseliin Baseliin.

Followmeto-kuvista inspiroituneena, helpotin Phenomena(l):n seuraamista. Paina "tykkää"-nappia Phenomena(l) Facebook sivuilla niin saat uusimmat blogikirjoitukset linkkinä omaan news feedisi, voit myös tilata päivitykset Bloglovin' ja Blogilista kautta tai sähköpostilla (linkki oikeassa palkissa alhaalla).

Kiitos, että kävit täällä ja tervetuloa uudelleen!

Love, Tzinzi

***
Check out these awesome pictures! (instagram #Followmeto). Russian photographer Murad Osmann travels the world with his girlfriend and she leads the way all dressed up in her gorgeous hair. The lovely couple had their first (private) exhibition in Art Basel Miami Beach. I have my fingers crossed to have their exhibit also in Art Basel in Basel in June.

Inspired by those pictures, I made following Phenomena(l) easier. Like Phenomena(l) on Facebook and you will get links to all the new posts on your news feed. You may also follow me in Bloglovin' and in Blogilista or you may order the new posts by email (just add your email address on the box below on the right).

Thank you for reading and welcome back!

Love, Tzinzi

4 comments:

 1. Ihana Tzinzi! ♡
  Tosi hauskoja noi kuvat, mihin laitoit linkin. Tää sun kuva on niin samanhenkinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Josie. Kiva, että onnistuin jakamaan jotain mistä pidit. Itse tykkään #Followmeto kuvista hurjasti. Luin jostain, että valokuvaaja ja tyttöystävä ovat umpirakastuneita ja matkustavat ympäri maailmaa kuvaten ja tätä projektia tehden. Heillä on myös facebook-sivut, joissa on "behind the scenes" kuvia eri kuvaustilanteista, tyttöystävä antaa tarkempia yksityiskohtia vaatteistaan (hänen pukeutumisensa on herättänyt ihastusta) ja ovat myös järjestäneet kilpailuja, joissa fanit ovat ottaneet samanlaisia kuvia. Toivon niin, että tulisivat kesällä Art Baseliin ja pääsisin näyttelyyn!

   Delete
 2. Bongasin myös nämä follow me -kuvat, ovat tosi makeita!
  Hauska idea luoda itse samanlaisia kuvia, sinä ainakin olet onnistunut upeasti tässä omassasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin super hienoja nuo follow me to-kuvat? Ja vautsi mikä elämän tyyli: matkustaa rakkaansa kanssa ympäri maailmaa, valokuvata ja saada vielä niin paljon positiivista huomiota.

   Kiva, että pidit minunkin versioista. Pepperillä oli ihailtavan pitkä pinna, kun tätä kuvattiin eräänä sunnuntaina Rheinin rannalla ;)

   Delete