Wednesday, August 14, 2013

Saaressa on aina Sunnuntai VOL 2

Malediiveilla on kuulemani mukaan hotelli, jonka motto on "no news, no shoes".  Luulenpa, että viihtyisin siellä, sillä mielestäni on äärimmäisen rentouttavaa kulkea paljain varpain. Mielestäni erityisen äärimmäisen rentouttavaa on, jos paljaiden jalkapohjien alla on sileää, puhdasta ulkosaariston kalliota, kaunista terassilautaa ja rantahiekkaa.

Viuh ulos talosta, suih takaisin sisälle, viuh jälleen ulos.

Ei kenkien pukemista, sandaalin remmien kiristystä, crocsien kompastumisen vaaraa, kenkien riisumista. Ei tikkuja kantapäässä, ei pikkukiviä jalan kaaren alla, ei kanadanhanhi-miinoja eikä punkkeja. Ei sisälle kulkeutuvaa likaa. Vain kesää, chillausta ja suloista vapautta.

Meri oli poikkeuksellisen tyyni, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, nautimme herkullisia ribsejä melonisalaatilla, lohihampurilaisia ja köyhiä ritareita rantapiknikillä. Kiitos M&T, vierailu oli yksi kesämme kohokohdista!
***

There is a hotel in Maldives with "no news, no shoes" philosophy. I believe I could enjoy the place as I find walking barefooted extremely relaxing. I think it is specially extremely relaxing if there is outer archipelago's sleek cliffs, beautiful wood terrace and soft sand under your bare feet.

No need to put your shoes on and off. No sticks on your heels, pebbles under your soles, mines left by Canada gooses nor ticks. No dust brought indoors. Just summer, chilling and sweet freedom.

The sea was exceptionally calm, the sky was clear and the sun was hot. We enjoyed tasty ribs with melon salad, salmon burgers and french toast on beach picnic. Thank you M&T, the visit was one of the highlights of our summer!No comments:

Post a Comment