Friday, July 5, 2013

Holiday Report


Torstaina lensimme Nizzaan ja otimme bussin Juan Les Pinsiin (toim.huom. lausutaan "zuaanlöpään", ei siis "huan les pins" kuten allekirjoittanut espanjan aksentillaan yritti). Perjantaina kävelimme illalliselle Antibesiin. Lauantaina menimme junalla Cannesiin. Olisimme halunneet myös laivan Saint Tropeziin mutta ensimmäisenä päivänä se oli täynnä, toisena sain vatsapöpön ja kolmantena päivänä, kun olin toipunut, kapteeni piti lepopäivää. Meidän piti myös vuokrata auto ja käydä katsomassa sitä taidetta ja maisemia mutta teimmekin taidetta laiskottelusta ja chillailimme rannalla ja poolilla.

Pancho oli riemuissaan hiekkakakuista ja siitä, että koko perhe oli yhdessä.

Cannes oli loistava paikka people watchingiin mutta himoitsemaani käsilaukkua sieltä ei saanut. Lohdutukseksi ostin turkoosin kokouimapuvun mikä mieheni mielestä oli mummomainen, minä pidin sitä korkeintaan rouvamaisena. 

Toiveideni mukaisesti lomaamme sisältyi auringon ja lämmön lisäksi:  

***
On Thursday we took a flight to Nice and a bus to Juan Les Pins. On Friday we walked to Antibes. On Saturday we took a train to Cannes. We also wanted to take a boat to Saint Tropez but on the first day it was fully-booked, on the second day I got an upset tummy and on the third day the captain had his day off.  We also had plans to rent a car and go to see art and landscape but instead we made art of chilling out and went to the beach and pool.

Pancho loved sand cakes and that the whole family was together.

Cannes was an excellent place for people watching but I could not find the bag I have been dreaming of. To comfort myself, I bought turquoise one-piece swimming suit. My husband thinks it is for grandmas, I consider it, at the most, "Mrs"-style.

In addition to sunny and warm days, our trip was made of:Ja mikä tärkeintä / And the most important:

No comments:

Post a Comment